Prepare for the pain.

Igår var jag i Ö-vik och påbörjade sleeven. Vi hann göra en "del" av tatueringen, och valde att fortsätta den 29e december med insida arm. Kan utan att överdriva säga att det var sjukt smärtsamt mot slutet och det blev både sång, skrik och en del svordomar. Men fick in ett viktigt datum i min tidigare ( 09.06.25) då det var datumet michael dog. Och då jag redan har en låttext från Will you be there , så knöts det ihop bra.
Ont, men såklart värt smärtan, gruvas dock inför fortsättningen då insida armen kommer göra jääääääkligt ont. 
 
Älskade Sara är hemma från turkiet en månad så hon kom med lunch och efter tatueringen fick jag träffa hennes nya hund Bella ( dödssöt) sedan bjöd jag henne på middag på Olearys innan jag och Erika körde hem till Umeå.
 
Jag och Erika och grabbarna har startat en liten onsdagstradition att se bonde söker fru tsm på onsdagar sedan se programmet efteråt på tv4 play. Blir en del skratt (som vanligt) , vi är som ett litet kollektiv vi 4 ;) 
 
 

For those about to rock, we salute you!

SÅJA! jag slog på stort iår inför Sweden Rock. Jag menar, det blir jättemycket utgifter iår (jag vet) men allt är så värt pengarna. Både tatueringen nästa vecka, Sweden rock, och USA.
Men jag jobbar verkligen mer än tidigare nu och jag känner att möjligheten finns iår att checka av dessa roliga "större" saker. Jag har bara 1,5 år kvar på utbildningen sedan flyttar vi norrut mest troligt. Och året jag blir klar (2019) kommer jag nog börja jobba direkt efter utbildningen, vi kommer nog satsa på hus och definitivt tänka på familj osv. 
 
.. så jag känner att 2018 kommer vara året då jag gör det lilla extra. För att verkligen hinna uppleva det innan jag fokuserar på att starta familj och slå mig till ro med mitt nya jobb som förskollärare.
SÅ, jag köpte VIP-biljett. Jävligt dyrt, men förhoppningsvis blir det lika värt.
 
 
 
 

Back in black

Perfekt start på denna tisdag ! Kickade igång med att köra mitt första gympass sedan i juni - blev ett ryggpass. Dock märks det tydligt att man tappat mycket då jag orkade långt från det jag brukar. Men det får bli små steg.
Nu har jag städat, pluggat, och ska ner och slänga i tvätt innan jag far och storhandlar.
 
Ikväll blir det att baka med erika, kanske inte vår starkaste sida än så länge. Men vi ger inte upp ! haha ;)
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype