So don't stop me now don't stop me, 'Cause I'm having a good time.

Vilken helg det blev ! Fredagens spelkväll med brudarna och i lördags for jag som sagt till Ö-vik.
Vi käkade tacos hos rosanna och surrade ikapp om livet. Jag, Anna och Rosanna har känt varandra sedan gymnasiet då vi gick media ihop, maria lärde vi känna senare. Men det var jättekul att ses, alla lever vi väldigt olika liv idag.  Iallfall så gick vi ut på public först för en drink sedan ner på Olearys. Jag har alltid föredragit olearys motför Allstar/Harrys, men det var stendött där så vi hamnade på Allstar och hade superkul. Träffade många man kände och vi avslutade på Max med ett klassiskt nattmål innan vi åkte hem. 
 
Igår var jag helt slutkörd så jag bäddade ner mig så fort jag kom hem med film hela kvällen.
Idag sken solen tidigt så jag och erika tog cyklarna ut till Bölesholmarna. Riktigt härligt ställe och verkligen inom cykelavstånd från oss (erika och jag bor i samma hus). Erika bjöd sedan på ceasar till lunch, supergott! 
En härlig måndag med andra ord, nu har jag precis sett GOT senaste avsnitt, efter middagen ska jag och erika ta oss i kragen och gå ut och springa. Måste bli skärpning med träningen!
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype