Prepare for the pain.

Igår var jag i Ö-vik och påbörjade sleeven. Vi hann göra en "del" av tatueringen, och valde att fortsätta den 29e december med insida arm. Kan utan att överdriva säga att det var sjukt smärtsamt mot slutet och det blev både sång, skrik och en del svordomar. Men fick in ett viktigt datum i min tidigare ( 09.06.25) då det var datumet michael dog. Och då jag redan har en låttext från Will you be there , så knöts det ihop bra.
Ont, men såklart värt smärtan, gruvas dock inför fortsättningen då insida armen kommer göra jääääääkligt ont. 
 
Älskade Sara är hemma från turkiet en månad så hon kom med lunch och efter tatueringen fick jag träffa hennes nya hund Bella ( dödssöt) sedan bjöd jag henne på middag på Olearys innan jag och Erika körde hem till Umeå.
 
Jag och Erika och grabbarna har startat en liten onsdagstradition att se bonde söker fru tsm på onsdagar sedan se programmet efteråt på tv4 play. Blir en del skratt (som vanligt) , vi är som ett litet kollektiv vi 4 ;) 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype